Dvě kola na jednom místě


02.11.2009 15:19 Venca Seč
Jak se díváte na myšlenku (v případě nedostatečného počtu pořadatelů) , že by nějaký pořadatel uspořádal dvoukolo(so+ne) ? Třeba o pohár obce a o pohár sdh? Třeba v Jihočeské h. l.  je několik dvojzávodů , ale pravda je , že ne so + ne.

Venca

Komentář k článku


09. 11. 2009

Zdravím všechny, šířka dráhy je v pravidlech dána především a hlavně kvůli bezpečnosti diváků. Myslím si tedy, že pokud v prostoru  od trojáku dopředu nebude umožněno divákům postávat, neměl by být problém. Jde tedy o to, aby se všichni závodníci a diváci někam vešli. 

Luděk Bech

Luděk Bech



08. 11. 2009

Dobře prezentovat.. hodně fotek.. video případně.. zkuste to, třeba to projde a my zkusíme i jiný místo! Hodně štěstí.

Kaja - Krašovice



06. 11. 2009

Zvládnout se to dá, viz. kemp u nás. Ale je to masakr:-)

Petty



03. 11. 2009

Dvě kola na jednom místě? Týjo..mluvím teď čistě za sebe:
To bude hodně těžký odhadování množství jídla, alkoholu pití...atd. A i náročný na organizaci lidí, vemte si co je potřeba lidí na obsluhu jedné noci a pak druhý celý den, v tuhle chvíli to bude na tři směny. Jen množství lidí mě trochu straší.
Jídlo, by snad šlo i nějak bajvoko odhadnout. Pití se nechá domluvit s případem vrácení co se neprodá...stejnak.

Ale když vidím přístup hafo družstev, která přivážejí vlastní grily, sudy s pivem atd. na soutěž.. dělá se to pak těžko. Chápu úsporu peněz..ale na druhou stranu ona tak velká není vs. práce, příprava atd.

Takže pořadatel by se rozkrájel, část družstev se nají samo jinde (není to špatně, i na tom musí být odhady postavený). A místo aby mu z toho zbyla nějaká koruna (protože práce celý tlupy lidí x-dní ohodnocena být musí). Tak si přečte a doslechne kritiku....
A pak možná často dochází k tomu, že si další pořádání rozmýšlí.

Kaja - Krašovice



03. 11. 2009

Když to někdo vezme tak jsem pro. V Seči by to bylo dobrý ale jsou soutěže, kde si to nedokážu představit. Ale závisí to na lidech. Je potřeba hodně lidí, které spoustu týmů nemá.

Filip Štochl



02. 11. 2009

Pořádat soutěž je velmi náročné natož dvojkolo. Myslím si, že o to nebude mít nikdo z pořadatelů zájem. Ale stát se to může!

 

Filip Štochl